| Votre liste des plus belles au monde? | |
|
+18doublementbb Phénix bardotek Blue-Bridge ChelseaGirl SandraHoney Gawatchi Jollygoodfellow Masha rockxxz zebulon51 Brixie bubble gum semiramis lisa verabeto Gia jetic 22 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Naftusia En effeuillant la marguerite
Nombre de messages : 496 Age : 37 Localisation : Belgique Date d'inscription : 14/09/2012
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Lun 2 Sep - 15:34 | |
| - Claudia a écrit:
- Naftusia a écrit:
- Ooo...sorry ze sie tak bezczelnie wtracilam ...kurcze, tez bym chciala troche popisac po polsku z wami ;-) Ale boje sie ze moga nas ochrzanic...
Jak cos, to krociotko, podaje swoja liste najpiekniejszych polek:
-Barbara Brylska -Beata Tyszkiewicz -Aneta kreglicka ( w mlodosci byla przecodowna) -Katarzyna Figura (tez w mlodosci) -Anna Dymna -Stefania Rudecka -Izabella Skorupco -Veronica Rossati -Anna Przybylska Nie masz za co przepraszać ;) Fajnie, że napisałaś. No...to teraz napisz swoja liste najpiekniekszych poleczek w historii kina polskiego:-) | |
|
| |
Claudia En effeuillant la marguerite
Nombre de messages : 364 Age : 30 Localisation : Pologne Date d'inscription : 30/04/2011
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Lun 2 Sep - 15:40 | |
| 1. Barbara Brylska 2. Anna Dymna 4. Edyta Herbuś (jest słodziutka) 5. Weronika Rosati ( z tym, że zrobiła sie piękna z czasem, ale nie powinna się wypowiadać o swoim życiu) 1. Claudia Cardinale 2. Brigitte Bardot 3. Virna Lisi 4. Sophia Loren 5. Dalida 6. Cathrine Deneuve 7. Fanny Ardant Modernes 1. Monica Belluci 2. Salma Hayek 3. Natalie Portman est c'est rien plus | |
|
| |
bardotek Viva Maria
Nombre de messages : 3071 Age : 40 Localisation : Pologne Date d'inscription : 02/11/2008
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 3 Sep - 17:21 | |
| - Naftusia a écrit:
- Ooo...sorry ze sie tak bezczelnie wtracilam ...kurcze, tez bym chciala troche popisac po polsku z wami ;-) Ale boje sie ze moga nas ochrzanic...
-Barbara Brylska -Beata Tyszkiewicz -Aneta kreglicka ( w mlodosci byla przecodowna) -Katarzyna Figura (tez w mlodosci) -Anna Dymna -Stefania Rudecka -Izabella Skorupco -Veronica Rossati -Anna Przybylska Stefania Rudecka to postac z ksiazki/filmu p.t. "Tredowata", a chodzi ci zapewne o aktorke te role odrgywajaca, a wiec jest to Elzbieta Starostecka. Weronika Rosati - tak brzmi imie i nazwisko, przedostatniej Polki z twojej listy;) | |
|
| |
bardotek Viva Maria
Nombre de messages : 3071 Age : 40 Localisation : Pologne Date d'inscription : 02/11/2008
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 3 Sep - 17:48 | |
| - Claudia a écrit:
5. Weronika Rosati ( z tym, że zrobiła sie piękna z czasem, ale nie powinna się wypowiadać o swoim życiu)
1. Claudia Cardinale
Jak z czasem!? Dla mnie jest najpiekniejsza Polka odkad ja zobaczylem po raz pierwszy dobre 12 lat temu! Co do zycia prywatnego to od lat mowi o nim Weronika bardzo malo! PS: Twoje dwie ulubienice w jednym magazynie. Nie mam, bo nie jestem w Polsce i nie moge kupic, ale widzialem, ze Weronika Rosati jest na okladce a do tego i artykul o Claudii Cardinale (a moze wywiad z C.C.?): Daj znac jesli zdobedziesz/przeczytasz/obejrzysz. | |
|
| |
verabeto Et dieu créa la femme
Nombre de messages : 17809 Age : 78 Localisation : Brésil Date d'inscription : 10/03/2009
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 3 Sep - 22:31 | |
| J'ai déjà donné mon avis sur ce sujet, mais j'ai cherché citer les mondialement connues. Il y en a des brésiliennes très belles, mais je suis sûre que la plupart des membres ne la connaissent pas. Alors, on ne peut pas avoir l'idée d'elles par une simple photo! | |
|
| |
Nombre de messages : 496 Age : 37 Localisation : Belgique Date d'inscription : 14/09/2012
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mer 4 Sep - 8:16 | |
| - bardotek a écrit:
- Naftusia a écrit:
-Barbara Brylska -Beata Tyszkiewicz -Aneta kreglicka ( w mlodosci byla przecodowna) -Katarzyna Figura (tez w mlodosci) -Anna Dymna -Stefania Rudecka -Izabella Skorupco -Veronica Rossati -Anna Przybylska Stefania Rudecka to postac z ksiazki/filmu p.t. "Tredowata", a chodzi ci zapewne o aktorke te role odrgywajaca, a wiec jest to Elzbieta Starostecka.
Weronika Rosati - tak brzmi imie i nazwisko, przedostatniej Polki z twojej listy;) Oj jej, ale plama:oops: Widzisz, nigdy nie interesowalam sie aktorka W. Rosati i napisalam jej imie i nazwisko jak mi to brzmi w uszach( jakos tak po wlosku), widzialam ja tylko kilka razy w filmie i uwazam ze jest to jedna z najpiekniejszych polskich aktorek. Jezeli chodzi o Elzbiete Starostecka...ah, ...bylam jeszcze dzieckiem, gdy ogladalam film "Tredowata" w rossyjskim jezyku, jest to jeden z nie wielu filmow po ktorym bardzo plakalam. Zapamietala mi sie bardzo Stefania Rudecka swoja delikatna, szlachetna i wrazliwa uroda, wiec pozostala w moim sercu Stafania Rudecka, a skoro byla to dla mnie prawdziwa postac prawdziwej smutnej historii, nawet nie przyszlo mi na mysl ze ta kobieta mogla nazywac sie zupelnie inaczej i tak mi to pozostalo, poki nie odkryles mi jej prawdiwe imie...nie wiem nawet czy mam ci za to dziekowac (czuje sie teraz dziwnie, tak samo kiedy tato powiedzil mi ze Sw Mikolaj nie istnieje) :clin: | |
|
| |
Brixie Et dieu créa la femme
Nombre de messages : 13537 Age : 47 Localisation : France Date d'inscription : 07/02/2009
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mer 4 Sep - 20:21 | |
| et en français dans le texte, ça donne quoi ;) ? | |
|
| |
Nombre de messages : 17809 Age : 78 Localisation : Brésil Date d'inscription : 10/03/2009
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mer 4 Sep - 21:24 | |
| S'il vous plaît, je voudrais bien que vous écriviez en français, pour que tout le monde puisse comprendre! Ça serait bien sympa, puisque ceci est un forum français! Merci! | |
|
| |
zebulon51 modérateur
Nombre de messages : 6782 Age : 50 Localisation : reims Date d'inscription : 10/10/2008
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Jeu 5 Sep - 4:58 | |
| C'est ce que j'allais demander!... - verabeto a écrit:
- S'il vous plaît, je voudrais bien que vous écriviez en français, pour que tout le monde puisse comprendre! Ça serait bien sympa, puisque ceci est un forum français! Merci!
| |
|
| |
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Jeu 5 Sep - 7:13 | |
| Excusez nous, en effet Claudia, Bardotek et moi on se donnait les listse de plus belle actrises polonais et on se explique sut notre favorittes . Encore, pardonnez nous pour cette manque de "Savoir vivre" de notre coté. Bonne Journée a vous tous!!! | |
|
| |
Nombre de messages : 364 Age : 30 Localisation : Pologne Date d'inscription : 30/04/2011
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Jeu 5 Sep - 11:07 | |
| - bardotek a écrit:
- Claudia a écrit:
5. Weronika Rosati ( z tym, że zrobiła sie piękna z czasem, ale nie powinna się wypowiadać o swoim życiu)
1. Claudia Cardinale
Jak z czasem!? Dla mnie jest najpiekniejsza Polka odkad ja zobaczylem po raz pierwszy dobre 12 lat temu! Co do zycia prywatnego to od lat mowi o nim Weronika bardzo malo!
PS: Twoje dwie ulubienice w jednym magazynie. Nie mam, bo nie jestem w Polsce i nie moge kupic, ale widzialem, ze Weronika Rosati jest na okladce a do tego i artykul o Claudii Cardinale (a moze wywiad z C.C.?):
Daj znac jesli zdobedziesz/przeczytasz/obejrzysz. Merci beaucoup Bardotek. ps. O Rosati porozmawiamy, na priv albo filmwebie:o | |
|
| |
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Jeu 5 Sep - 19:37 | |
| Ne t'inquiètes pas, Naftusia. Tu es gentille. Vous pourez faire ça aux Messages Privées. | |
|
| |
| |
| |
bardotek Viva Maria
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 10 Sep - 3:15 | |
| I jak?! Ile stron? A o C.C.? | |
|
| |
isis Viva Maria
Nombre de messages : 2506 Age : 27 Localisation : bourgogne Date d'inscription : 29/10/2012
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Ven 25 Nov - 17:47 | |
| pour moi les plus belles se sont : brigitte bardot marilyn monroe gene tierney aishwarya rai brooke shields ornella mutti sophia loren virna lisi greta garbo hedy lamarr vivien leigh marine lorphelin michele mercier isabelle adjani claudia cardinale angelina jolie rita hayworth emmanuelle beart vannessa paradis | |
|
| |
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Ven 25 Nov - 19:06 | |
| Brigitte Bardot, Angelina Jolie, Ava Gardner, Julie Christie, Gene Tierney, etc.
| |
|
| |
isis Viva Maria
Nombre de messages : 2506 Age : 27 Localisation : bourgogne Date d'inscription : 29/10/2012
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Sam 26 Nov - 14:43 | |
| | |
|
| |
bardotek Viva Maria
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 29 Nov - 1:28 | |
| Do you agree? Discuss:
http://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/skincare-and-fragrances/2016071432418/face-mapping-reveals-amber-heard-has-the-most-beautiful-face-in-the-world/ | |
|
| |
Blue-Bridge Cette sacrée gamine
Nombre de messages : 754 Age : 27 Localisation : France Date d'inscription : 18/06/2012
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 29 Nov - 7:46 | |
| Hello Bardotek ! Of course I'm... (suspens) NOT AGREE For me it will always be Brigitte Bardot naturally | |
|
| |
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Mar 29 Nov - 11:30 | |
| | |
|
| |
isis Viva Maria
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? Sam 14 Oct - 13:29 | |
| je rajouterais aussi ariadna gutierez romy schneider naomi campbell christina hendrix tanya dziahileva dita von tesse | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Votre liste des plus belles au monde? | |
| |
|
| |
| Votre liste des plus belles au monde? | |
|